0898 636 333   office@labprim.com

София, ул. Каменоделска 5

» News

News

 • Апарати за препаративна супер критична течна хроматография (SFC) от BUCHI

  Sepiatec SFC Systems -Зеленият стандарт за бързо разделяне на съединения. Януари 2023 г., Флавил, Швейцария – BÜCHI Labortechnik AG, водещ доставчик на лабораторно оборудване, добави Sepiatec SFC, своите първи системи за суперкритична флуидна хроматография (SFC), към своето портфолио за препаративна хроматография. Благодарение на интелигентния дизайн на системата и значителното намаляване на използването на органични разтворители, линията Sepiatec SFC позволява по-ефективно и екологично пречистване.

  Прочети публикацията

 • Апарати за автоматична пробоподготовка от SOTAX

  Автоматизираните системи за пробоподготовка на SOTAX повишават производителността на лабораторията и намаляват времената на на цялостния анализ, като същевременно рационализират работния процес за целостта на вашите лабораторни данни и намаляват OOS грешките. Тези системи работят с голямо разнообразие от приложения като твърди орални лекарствени форми и козметика. Независимо от индустрията или степента на регулиране, апаратите за пробоподготовка увеличават ефективността за набор от приложения.

  Прочети публикацията

 • Запознайте се с новта серия FISCHERSCOPE® X-RAY XDV®

  Измерването на дебелината на покритието и анализът на материалите току-що достигнаха следващото ниво на качество. Изпитайте предимствата на мощните рентгенови инструменти от нашата нова серия XDV® сега.

  Прочети публикацията